Aktiviteter for grupper

Alle gruppearrangement er åpne for alle og gratis å delta på.
  • Turgruppa møtes hver onsdag kl. 11.00 utenfor sentralen for å gå tur sammen. Ruta for turen bestemmes og forgår i vårt nærområdet og varer ca en times tid der noen tar det i roligere tempo mens andre går i et raskere tempo, Etter turen møtes gruppa til sosialt og hyggelig samvær med en enkel servering inne på sentralen. Dette er folkehelse for kropp og sjel. Den gylne spaserstokk, deltakere som gjennomfører og ønsker å registrere 30 turer pr. sesong, får utdelt merke når sesongen er avsluttet.
  • Strikkekafe,  Åpen mellom 11.00 og 14.00, torsdag hver 14.dag, på partallsuker. Åpent for alle. Ta med ønsket håndarbeid. Det serveres  kaffe og noe attåt. Her deles oppskrifter og erfaringer samt noen gode historier. Hyggelig å strikke, sy eller gjøre noe annet håndarbeid sammen med andre i en hyggelig atmosfære. Åpent for alle.
  • Mental Helse Ringsaker har fast møteplass i våre lokaler. Tirsdager kl. 10 -14. Telefonnummer til Mental Helse mobil 95094981, epostadressen er: ringsaker@mentalhelse.no. Det serveres lunsj til selvkost. Gratis frukt og kaffe. Det arrangeres hyggekvelder og utflukter.


  • Senior nettbrettopplæring,  gratis 2-dagers opplæring av nybegynnere og viderekommende hver høst i samarbeid med Ringsaker bibliotek og lærlinger ved IKT avdelingen i Ringsaker Kommune. Høst 2022 vil kurset være mandag 26. september og torsdag 29. september. Kurset holdes på biblioteket i Brumunndal. Påmelding på biblioteket og frivilligsentralen. Følg og lik vår FB side: Brumunddal Frivilligsentral. 


  • Natteravntjeneste,  Natteravn Brumunddal har base i frivilligsentralen. Fast vandring hver fredag og lørdag fra 1. mai til 1. oktober. Det er foresatte ved Brumunddal og Furnes ungdomsskoler, som gjennomfører nattevandringene.


  • Julesalgsmesse, salg av alle typer julekaker og håndarbeidsprodukter. Messen arrangeres i slutten av november.
  • Arrangement for frivillige:  Frivilligtreff samt julebord og sommerfest, der vi møtes til god mat og hyggelige samtaler.


  • Selvhjelpsgrupper og andre aktiviteter, igangsettes etter behov.


  • Utleie av lokaler, til lag og foreninger. Ring kontoret på tlf 97 34 77 17 for info.
2023 © Brumunddal frivilligsentral